Ik snap het
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Lees meer.

Hbo-diploma op zak?

Met een hbo-diploma Social Work kun je bij ons aan de slag in verschillende uitvoerende hulpverleningsfuncties. Bijvoorbeeld als pedagogisch medewerker A, ambulant hulpverlener, maatschappelijk werker, trajectbegeleider, sociotherapeut, pleegzorgwerker, verpleegkundige of vaktherapeut. Je kunt bij ons aan het werk in een residentiële, maar ook in een ambulante of poliklinische setting.

Jouw baan als residentieel hulpverlener

Pedagogiek is jouw vak! Elke dienst weer zet jij jouw deskundigheid, kennis, betrokkenheid, daadkracht en positieve instelling in. Jij bent er écht voor kinderen en jongeren. Je gaat de verbinding aan en biedt een fijne leefomgeving. Ga je bij ons aan het werk in een residentiële setting, dan draai je wisseldiensten. En ben je onderdeel van een vast team collega's.

Begeleiding in open of gesloten setting

Bij Levvel bieden we begeleiding bij opgroeien en zelfstandig worden én behandeling van psychische problemen. Dat kan plaatsvinden in een open of gesloten setting. Sommige kinderen en jongeren zijn vrijwillig in een groep geplaatst, andere gedwongen. Levvel heeft ook groepen voor crisisopvang en -zorg. Ook vind je bij ons de-escalerende afdeling 020, JeugdzorgPlus De Koppeling en PinQ.

Jouw baan als ambulante of poliklinische hulpverlener

Vind jij het prettig om zelfstandig te werken? En ben je graag onderweg? Dan past een baan in de ambulante hulpverlening misschien goed bij jou. Als ambulante hulpverlener bij Levvel plan je zelf je afspraken in. Daarbij hou je altijd rekening met de wensen en behoeften van een jongere of gezin. Je spreekt af bij de jongere of het gezin thuis, of bij ons op locatie. Maar je komt ook op andere plekken. Je gaat bijvoorbeeld langs op scholen, of bij een andere dagbesteding.

Doen wat nodig is, outside the box

Je sluit aan op het netwerk van de jongere, het gezin en het systeem. Je doet wat nodig is om gezinnen écht verder te helpen. Daarbij denk je graag outside the box. Begeleidings- of behandelingstrajecten kunnen kortdurend zijn. Maar soms ben je ook bezig met langere trajecten. Je werkt nauw samen met andere betrokken partijen en netwerkpartners.

Als jeugdhulpverlener bij Levvel aan de slag?

Check dan snel of we een vacature voor je hebben.

Naar vacatures
Powered by Emply