Ik snap het
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Lees meer.
Snow
Maak kennis met specialistische jeugdhulp in de volle breedte. Onze praktijkopleiding houdt zoveel mogelijk rekening met je wensen, niveau en interesses. Je komt in een team van topklinische specialisten op het gebied van kinder- en jeugdpsychiatrie en jeugdhulp.
Maak kennis met specialistische jeugdhulp in de volle breedte. Onze praktijkopleiding houdt zoveel mogelijk rekening met je wensen, niveau en interesses. Je komt in een team van topklinische specialisten op het gebied van kinder- en jeugdpsychiatrie en jeugdhulp.

Levvel is de praktijkopleidingsinstelling voor deze postacademische opleidingen:

  • Gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog): voor masterpsychologen en -orthopedagogen die enige jaren bij Levvel werken) 
  • Klinisch psycholoog
  • Klinisch neuropsycholoog (1 opleidingsplek per 2 jaar)
  • Psychotherapeut met differentiatie Kinderen & Jeugdigen 
  • Orthopedagoog generalist (voor masterorthopedagogen die enige jaren bij Levvel werken)

Uitstekende begeleiding

Je wordt begeleid door ervaren collega’s die beschikken over uitgebreide vakspecifieke expertise. Denk aan diverse vormen van traumabehandeling, systeemtherapie, schematherapie en cognitieve gedragstherapie. Deze collega’s werken nauw samen in kennisnetwerken, onder leiding van onze 4 hoogleraren. De kennisnetwerken zijn direct verbonden met het wetenschappelijk onderzoek van het Amsterdam UMC.                                         

TOPGGz

Wij hebben 3 TOPGGz-afdelingen. Aan elke afdeling is een hoogleraar verbonden: 
● Lisbeth Utens: Expertisecentrum Dwang, Angst en Tics 
● Ramón Lindauer: Centrum voor Trauma en gezin 
● Arne Popma: Complexe gedragsstoornissen en forensische jeugdpsychiatrie        
Deze TOPGGz-afdelingen bieden hoogspecialistische hulp voor kinderen, jongeren en gezinnen die te maken hebben met zeer ernstige, complexe of zeldzame problemen. Onder leiding van de hoogleraren houden deze afdelingen zich naast diagnostiek en behandeling ook bezig met innovatie, wetenschappelijk onderzoek en kennisdeling.  


Uiteenlopende teams, aansluiten bij jouw interesses

Levvel heeft een veelzijdig behandelaanbod, zodat je je in ieder interessegebied van ons vak kunt verdiepen. En welke opleiding je ook volgt, je maakt kennis met verschillende teams binnen Levvel: zowel met de hoog-specialistische teams van de TOPGGz als met de integraal werkende gebiedsteams waar GGZ en Jeugdzorg hand in hand gaan. 

Ook werken we met collega-instellingen samen. We hebben een aantal vaste partners met wie we GZ-psychologen opleiden. Dus als GZ-psycholoog in opleiding kan het zijn dat je een deel van je opleiding bij een collega-instelling volgt.

Praktijk en theorie

In de praktijkopleiding zijn onze speerpunten trauma, gezinsproblemen, complexe gedragsstoornissen, forensische jeugdpsychiatrie, ontwikkelingsstoornissen, leerstoornissen, dwang-, angst- en ticstoornissen.    

Het theoretische gedeelte van je opleiding volg je bij RINO Amsterdam  of de RINO Groep in Utrecht.


Werken op een wereldplek

Als psycholoog-pedagoog in opleiding ga je werken in de grootstedelijke omgeving van Amsterdam en omgeving. Hier vind je alles wat het vak interessant maakt. Zoals veel diversiteit. In het kader van je opleiding kun je deelnemen aan de kennisnetwerken van Levvel. En je kunt participeren in wetenschappelijk onderzoek.
 

Wanneer solliciteren?

Begin juni zetten we de vacatures voor het nieuwe jaar online op deze website en op linkedin. Eind augustus en begin september houden we de sollicitatiegesprekken.

Opleiders

Klinisch psycholoog-psychotherapeut drs. Marlies van Dijk is de opleider voor de postacademische opleidingen. Klinisch neuropsycholoog dr. Ariane Tjeenk is plaatsvervangend opleider.
 

Salaris en andere voorwaarden

Je salaris is volgens de CAO GGZ of Jeugdzorg. In principe bieden wij praktopleidingsplaatsen van 32 uur per week vanwege de balans tussen werk, opleiding en privé. Je opleiding wordt volledig door ons vergoed. Bovendien telt je onderwijstijd bij ons als werktijd. Leertherapie volg je wel in je eigen tijd (en wordt door ons vergoed tot een maximum van €4500,-).

Lees hier wat Levvel je nog meer te bieden heeft.

 

Kom de sfeer proeven

Ons team heet je van harte welkom om eens de sfeer te komen proeven. Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem je contact op met Wendy Veldkamp (di, wo, vr), onze opleidingscoördinator. 
w.veldkamp@levvel.nl
06-18727770
 

Powered by Emply