Menu
Ik snap het
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Lees meer.

Wij zijn Levvel

De specialisten voor jeugd en gezin

Levvel helpt kinderen, jongeren en gezinnen met ernstige problemen weer op weg. Met alle hulp onder één dak: van opvoedondersteuning tot hoog-complexe psychiatrische zorg. We zijn een organisatie met een hart. We bekijken altijd wat kinderen, jongeren en gezinnen écht nodig hebben. Dat is de basis van onze begeleiding en behandeling. We werken intensief samen met ouders en hulpverleners. En we willen van elkaar blijven leren. Zo blijven we onszelf steeds vernieuwen. Doe jij met ons mee?

Bekijk onze vacatures

Meet & Greet

Is Levvel de volgende stap in je loopbaan?

Op zoek zijn naar een nieuwe baan is voor iedereen een uitdaging. Want welk bedrijf past nu écht bij je? In welke baan kun je écht je skills kwijt? Wat wil je nog leren en kan dat? Daarom is onze online meet & greet de manier om laagdrempelig kennis met ons te maken. Wie zijn wij en wat hebben wij te bieden? En waar zien we een match met jou? Allemaal vragen die we beantwoord willen hebben. 
Zien we je snel? Binnenkort zal de meet & greet weer plaatsvinden. Je kunt je dan hieronder aanmelden via de link in de categorie die relevant is aan jouw profiel en jouw zoektocht.

* om in aanmerking te komen voor deze meet & greet heb je wel minimaal een relevante HSAO afgeronde opleiding nodig of voor een WO vacature een relevante opleiding op wo niveau.

 Heb je ondertussen vragen dan kun je altijd een mail sturen naaar werk@levvel.nl.

Onze kernwaarden

SAMEN
Je staat er in onze organisatie niet alleen voor!
AANDACHT
Wij hebben aandacht voor jou, zodat jij met aandacht kunt werken met de kinderen, jongeren en gezinnen!
VERDIEPEND
Blijf jezelf ontwikkelen in de breedte van jouw functie!
LEF
Doe wat nodig is zonder het organisatiebelang uit het oog te verliezen, pak jouw positie als specialist!

Waarom Levvel?

Samen werken aan de beste zorg

Levvel biedt specialistische jeugdhulp én academische kinder- en jeugdpsychiatrie. Zo krijgt elk kind en gezin de hulp die nodig is. Integraal. En op een goede en efficiënte manier. We werken met multidisciplinaire teams. Samen zoeken we naar de best passende – én effectieve – oplossingen. We doen wetenschappelijk onderzoek en zetten ons in voor innovatie. We ontwikkelen nieuwe hulpvormen. En zorgen zo voor nog betere, op elkaar afgestemde hulp.

Blijf je ontwikkelen als professional

We vinden het belangrijk dat jij je als professional kunt blijven ontwikkelen, vernieuwen en verdiepen. Met Levvel Learn bieden we opleidingen en trainingen voor onze medewerkers. Daarnaast zijn we een opleidingsinstituut voor kinder- en jeugdpsychiaters, psychologen en andere professionals. En: Levvel heeft 3 TOPGGz-afdelingen. Daar kunnen kinderen en jongeren uit heel Nederland terecht voor hoogspecialistische en topklinische zorg. Je kunt bij Levvel dus aan de slag in de volle breedte van de specialistische jeugdhulp.

Powered by Emply