Ik snap het
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Lees meer.

Wo-diploma op zak?

Heb je een wo-diploma in de richting van orthopedagogiek, psychologie of kinder- en jeugdpsychiatrie? Bij voorkeur gericht op jeugd en gezin? Dan hebben we voor jou heel veel mogelijkheden bij Levvel!

Van gedragswetenschappers tot psychotherapeuten

Of het nu gaat om residentiële, ambulante of poliklinische hulp: in elk uitvoerend team zit ook een collega die een wetenschappelijke opleiding heeft gevolgd. Zo werken we onder andere met gedragswetenschappers. Zij houden zich –  naast diagnostiek en behandeling – bezig met de werkbegeleiding van hulpverleners. En ze zijn eindverantwoordelijk voor het dossier. Verder werken er op onze locaties veel behandelcoördinatoren. En uiteraard hebben we GZ-psychologen, jeugd- en gezinspsychologen, kinder- en jeugdpsychiaters, orthopedagogen en psychotherapeuten in dienst. 

Jouw baan als AIOS of ANIOS

Ben je een arts in opleiding (AIOS) of niet in opleiding (ANIOS) tot specialist? En ligt je hart bij kinder- en jeugdpsychiatrie? Bij ons speelt je werk zich af in residentiële, deeltijd- en poliklinische voorzieningen. Allemaal in de hoofdstad van Nederland. Daar vind je alles wat het vak én het leven interessant maakt. Je werkt nauw samen met het Amsterdam UMC, een jeugdinrichting en een besloten behandelcentrum. De AIOS’en draaien samen met de ANIOS’en de dienstenpoule voor de avond-, nacht- en weekenddiensten. Voor alle afdelingen van Levvel.

Wil je bij Levvel aan de slag?

Check dan snel of we een vacature voor je hebben.

Naar vacatures

Zit er op dit moment geen passende vacature voor je bij?

Dan horen we toch graag van je!

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Vraag *
Verstuur bericht
Powered by Emply