Menu
Ik snap het
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Lees meer.

Werkstudenten ter ondersteuning van sociotherapeuten

Acute Klinische Psychiatrie | Panama | op afroepbasis
Ben jij iemand die zijn zaakjes op orde heeft en die naast zijn studie toe is aan een zinvolle bijbaan? Schrik je niet terug voor onverwachte gebeurtenissen? Ben jij iemand die het interessant lijkt om op een acute, klinische afdeling sociotherapeuten te helpen bij het bieden van sondevoeding aan jongeren met ernstige eetstoornisproblemen? En werk je graag voor een organisatie die de belangen van jongeren en gezinnen áltijd voorop zet? Kom dan werken bij Levvel!

Waar ga je aan de slag?
Levvel helpt kinderen, jongeren en gezinnen met ernstige problemen weer op weg. Met alle hulp onder één dak: van opvoedondersteuning tot hoogcomplexe psychiatrische zorg. Daarbij kijken we altijd wat kinderen, jongeren en gezinnen écht nodig hebben. Daar passen we onze begeleiding en behandeling op aan. Ook als dat betekent dat we van de regels moeten afwijken. We werken intensief samen en leren van elkaar. Zo blijven we onszelf steeds vernieuwen.

Op Panama zijn onder andere jongeren met een ernstige eetstoornis opgenomen, waarbij vaak sondevoeding moet worden toegediend omdat de jongeren anders overlijden. Dat doen we natuurlijk liever niet omdat we het belangrijk vinden dat de jongere zelf de regie kan houden. Maar als het nodig is, doen we dit zo veilig mogelijk en we benutten elke kans om iets van regie bij de jongere zelf te behouden. We beschouwen sondevoeding dan als een therapeutische ingreep, net zoals je ook medicatie geeft om jongeren net dat extra zetje te geven om te herstellen. Tegelijkertijd is er – begrijpelijk – ook veel discussie over. Maar nu wij de moeilijkste jongeren naar ons verwezen krijgen en deze moeilijkste groep bij andere instellingen wordt afgewezen, vinden we het onze verantwoordelijkheid deze zorg zo goed mogelijk te bieden.

Bij sommige jongeren met ernstige eetstoornisproblemen kunnen wij dagelijks - drie keer per dag - extra handen gebruiken bij de voedingsmomenten. De dagen/weken waarop we deze hulp kunnen gebruiken, varieert in de praktijk. Deze manier van werken doen we in de vorm van een pilot. Naast Panama zijn we als Levvel-breed aan het kijken hoe we de vraag naar verplichte voeding beter kunnen vervullen. Te denken valt dan aan de SEH en/of een speciaal hiervoor ingerichte plek waar poliklinische jongeren dit kunnen krijgen. Ook hiervoor zijn we op zoek naar mensen die ons hierin willen ondersteunen.

Wat ga je doen?
Op de dagen dat we ondersteuning bij de voeding van jongeren met een eetstoornis hulp kunnen gebruiken, ben je aan het werk tijdens de eetmomenten en ondersteun je hierin door de beweging van de jongeren onder controle te houden. Dit gaat om 3 voedingsmomenten per jongere (om 10, 14 en 19 uur). Daarmee help je de sociotherapeuten/verpleegkundigen om zich volledig te kunnen concentreren op het toedienen van de sondevoeding zelf.
We verwachten dat er in de komende periode gemiddeld 2 jongeren met deze problematiek op de afdeling verblijven. Je krijgt per eetmoment minimaal 1 uur uitbetaald. Er is sprake van flexibele inzetbaarheid op basis van een contract op afroepbasis. We zijn op zoek naar een kleine groep werkstudenten die met elkaar het rooster 7 dagen per week kunnen invullen.

Jij hebt:
  • Minimaal kennis op MBO-niveau
  • eerder een bijbaan in de zorgsector vervuld (is een pré);

Waarom Levvel?
  • Je werkt in een betekenisvolle baan waarin je je met ruim 2000 collega’s dagelijks inzet voor betere jeugdhulp;
  • iedereen kan helpen! Ook als iemand een dag of paar dagen beschikbaar is maken we graag gebruik van de aangeboden hulp.

Verder krijg je bij ons:
  • een op maat gemaakt inwerkprogramma al vóór je begint. Hierin krijg je achtergrondinformatie over de relevante psychiatrische stoornissen en we bieden een training om jongeren fysiek op een veilige manier te begeleiden;
  • een ruimte ingericht om op locatie tussen de ondersteuningsmomenten door aan je studie te kunnen werken;
  • de functie wordt gehonoreerd conform de CAO GGZ, FWG 20, uurloon € 9,54 tot maximaal € 14,00 te vermeerderen met 13,83% toeslag voor vakantie-uren en –toeslag, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • een contract van 3 maanden, met mogelijkheid tot verlenging bij onveranderde omstandigheden en goed functioneren.

Geïnteresseerd om te helpen? Solliciteer direct en wij plannen een kennismakingsgesprek in.
Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Marije van der Meer (teamleider) telefoon 06-40889933. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Mail dan met werving en selectie: werk@levvel.nl.
We willen een diverse en inclusieve organisatie zijn, die ruimte biedt aan iedereen. Want: hoe diverser onze organisatie, hoe beter onze zorg en hulpverlening. We streven dus naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de jongeren en gezinnen die wij begeleiden en behandelen. Met alle verschillen.

Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.
Van externe kandidaten vragen we een VOG en een referentenonderzoek.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
Solliciteer
Deel in jouw netwerk
Titel: Werkstudenten ter ondersteuning van sociotherapeuten
Nummer: 1000000268
Deadline:
Locatie: Meibergdreef, 5, 1105 AZ, Amsterdam
Afdeling:
Acuut Spoed Aanmeldingen
Opleidingsniveau: MBO
Relevante werkervaring: Geen relevante werkervaring
Soort project: Vacature
Locatie: Panama
Powered by Emply